BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Contra-expertise nodig na aardbevingsschade?

Contra Expertise Aardbevingsschade

Inschakelen van een contra-expert na aardbevingsschade

Bent u een van de gedupeerden die last heeft van aardbevingsschade? Dan wilt u deze schade graag vergoed hebben. Of u recht heeft op vergoeding is nooit direct duidelijk. U kunt hiervoor een contra-expert inschakelen, een deskundige op het gebied van schade aan woningen en panden. Deze expert stelt dan precies vast waar u recht op heeft en haalt de vraagtekens bij de gedupeerden over de schadevergoeding weg.

Wat kunt u nu doen?

Wilt u graag een contra-expert inschakelen of meer informatie hierover verkrijgen? Neem dan vrijblijvend contract met ons op. Wij helpen u graag verder door een contra-expert te regelen die de geleden schade nauwkeurig analyseert.

Waarom een contra-expert?

U geeft uw schade in eerste instantie aan bij het CVW, het Centrum Veilig Wonen. Het CVW stuurt dan een expert die de schade komt bekijken. Hier mag een aannemer bij zijn, deze mag de klant zelf regelen. Na het bezoek van de expert komt er een beoordeling van de schade. Het kan zijn dat deze beoordeling voor u negatief uitvalt. De expert heeft dan geconcludeerd dat u geen aardbevingsschade heeft, of dat u aardbevingsschade in een lage categorie heeft waardoor niet de volledige schade vergoed wordt.

Mocht dit het geval zijn, dan kunt u zelf een contra-expert inschakelen. Deze objectieve schadedeskundige stelt de schade vast. 

Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma staat voor u klaar

Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma regelt voor u een contra-expert. Zij regelen een betrouwbare contra-expert die u graag helpt met het vaststellen van uw schade. Bij Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma bent u ervan verzekerd dat de contra-expert een eerlijk en waardevol oordeel geeft waardoor u krijgt waar u recht op heeft. Uw vertrouwen in ons vinden wij erg belangrijk. Wij zullen u adviseren en ondersteunen gedurende het vergoedingsproces.

Contra expertise aanvragen? Vul dan het formulier rechtsboven op deze pagina in of klik hieronder om direct contact met ons op te nemen.

CONTACT OPNEMEN

050 54 92 842
06 50 51 33 93

VRAAG DIRECT een
CONTRA EXPERTISE AAN
 

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma