BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Nieuwbouw Groningen | Bouwbedrijf Ungersma is uw specialist 

Nieuwbouw projecten laten bouwen door de specialisten van Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen

Nieuwbouw Groningen Bouwbedrijf Ungersma

Wilt u een nieuwbouw huis laten bouwen of heeft u een ander bouwproject in gedachten en zoekt u naar een ervaren bouwbedrijf? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Ungersma. Wij verzorgen met veel aandacht en betrokkenheid al uw nieuwbouw projecten en werken voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij ons bent u verzekerd van de beste service, een uitstekende kwaliteit en een goede prijs. 

Meer informatie over nieuwbouw bij Bouwbedrijf Ungersma? Zie dan ons PDF - Nieuwbouw

PDF-Nieuwbouw

Nieuwbouwkavel Bedum bouwbedrijf Ungersma

Bouwbedrijf Ungersma: voor al uw nieuwbouw

Bij ons staat de klant centraal, het gaat bij nieuwbouw immers om unieke (en vaak grote) projecten. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarnaast hebben wij oog voor de kleinste details in onze offertes. Deze zijn hierdoor uiterst betrouwbaar en geven u een eerlijk beeld van de kosten van uw project. Een huis bouwen in Groningen, Friesland en Drenthe is met ons een transparant en vooral ook stressloos proces.

Bouw- en klussenbedrijf Ungersma

Met welke nieuwbouwprojecten kan Bouwbedrijf Ungersma u van dienst zijn?

Wij krijgen veel verschillende soorten aanvragen voor projecten binnen, van het bouwen van een nieuwe villa tot aan het vervangen van een kraan. Wat voor project het ook is, ons vakbekwame personeel zorgt ervoor dat u als klant tevreden bent.

Door onze jarenlange ervaring met huizen bouwen in Groningen en omringende provincies hebben wij een reputatie opgebouwd van aanbieders van kwaliteitsdiensten, tegen een aantrekkelijke prijs. Wij streven er met elk nieuwbouw huis dat wij bouwen weer naar onze klanten volledig tevreden te stellen en daarmee levens te verrijken. Een nieuwbouw huis bouwen is niet het enige waar u ons voor in kunt inschakelen. Naast nieuwbouw zijn wij ook specialist op het gebied van verbouwing, renovatie en onderhoud van uw huidige woning.

nieuwbouw woningen rechthoek
modulair bouwenblok rechthoek
 

Nieuwbouwkavel met modulaire opbouw

Bent u op zoek naar een kavel om daar uw ideale woning op te bouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Dan zijn wij met de formule van Uw Nieuwbouwkavel graag uw gesprekspartner.

Samen met de ervaren Groninger woningbouwarchitect Derk Flikkema van Bureau Noordeloos hebben we een uniek concept voor u bedacht. Wij hebben een basis casco woning ontwikkeld die we kunnen voorzien van een optimale plattegrond voor iedere woonwens.

Voorbeeld van de modulaire opbouw mogelijkheden

Wilt u bijvoorbeeld een semi bungalow met slapen en baden op de begane grond, dan hebben we daarvoor diverse opties uitgewerkt. Maar wilt u liever kantoor aan huis, grote leefkeuken, half open werkkamer of een speelkamer voor de kinderen? Ook dat kan binnen het basiswoning.

Kortom…  alles is mogelijk  binnen dit concept.

Modulaire opbouw nieuwbouw

Meer weten? Download dan de PDF met meer informatie door op onderstaande button te klikken.

PDF DOWNLOADEN

Direct offerte aanvragen bij Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan het formulier in op deze pagina. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een scherpe offerte op maat. Voor verdere vragen over onze diensten of voor advies over uw project kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma