BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Aanbouw in Groningen | Bouwbedrijf Ungersma is uw specialist

Aanbouw projecten laten bouwen door de specialisten van Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen

We spreken van een aanbouw wanneer een nieuwe ruimte aan een bestaande woning wordt toegevoegd. Dit kan een aparte ruimte zijn met eigen ingang, maar vaak staat een aanbouw huis in directe verbinding met het woonhuis.

Aanbouw Ungersma

Vindt u uw woning te klein? Wilt u meer leefruimte creëeren?

Er zijn verschillende manieren om uw huis groter te maken. Één daarvan is aanbouwen. Met een aanbouw wordt er makkelijk meer leefruimte gecreëerd en heeft u meer woonruimte in uw huis. Voor wie een aanbouw aan het huis wil laten plaatsen in Groningen of in de omringende provincies is bij Ungersma aan het juiste adres. Wij hebben naast aanbouw ook veel ervaring met nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud.

Vaak is bij een aanbouw geen sprake van een directe verbinding vanaf de woning. Dit geldt voor garages, praktijkruimtes, of een bijwoning die tegen de bestaande woning wordt geplaatst. 

Een aanbouw beschikt soms over een gedeelde muur met de bestaande woning. Een aanbouw maakt deel uit van uw huis, maar er zijn wel verschillende ingangen. 

Voorbeelden van aanbouw zijn:

Wat levert een aanbouw op?

Wanneer er een aanbouw aan het huis wordt uitgevoerd zal dit u meer leefruimte, maar ook meer licht opleveren. Daarnaast loont investeren in aanbouw zich op de lange termijn, aangezien de waarde van uw huis erdoor stijgt. Met Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen investeert u, met de hulp van een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf, in uw eigen huis en kunt u er ook nog eens van genieten. Een win-winsituatie dus!

U kunt voor zowel aanbouw als uitbouw bij ons terecht

Bouwbedrijf Ungersma is al jaar en dag gespecialiseerd in het uitbouwen en aanbouwen van bijvoorbeeld woningen en serres in Groningen en de rest van Nederland. Wilt u uw woon- en leefruimte vergroten of uitbreiden? Dan is een aanbouw of uitbouw precies wat u zoekt. Lees u goed in over eventuele vergunningen, maar ook hierbij adviseren wij u graag. 

Wat is het verschil tussen aanbouw en uitbouw?

Wij merken vaak dat aanbouw en uitbouw in dezelfde adem worden gebruikt. Alhoewel het natuurlijk veel op elkaar lijkt, zijn het toch twee losstaande manieren om meer leefruimte te creëren in en rondom uw huis. We spreken over een uitbouw als het gaat om het vergroten van een huidige leefruimte. Denk bijvoorbeeld aan het doorbreken van een gevel om de woonruimte groter te maken en tot één geheel te maken. Bij aanbouw spreken we over het toevoegen van ruimte door er iets aan te bouwen. Dus daadwerkelijk een nieuwe constructie. Nu weten we in ieder geval het verschil tussen een aanbouw en uitbouw! 

Hoe regel ik een aanbouw voor mijn woning?

Een aanbouw is een behoorlijke klus waar veel kennis van bouw bij nodig is. Het is dus raadzaam om dit door een aannemer te laten uitvoeren. Door Ungersma in te schakelen voor een aanbouw aan uw huis kiest u voor een ervaren bouwbedrijf, dat zich door de jaren heen als een betrouwbaar en specialist.

Wij voeren elke mogelijke aanbouw uit in Groningen en omringende provincies en hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Tevens zorgen wij ervoor dat onze service goed en snel is. 

Wij werken met kwaliteitsproducten, hierdoor is de levensduur extra lang. We leveren dit voor een extra scherpe prijs.

Vraag direct een offerte aan bij Bouwbedrijf Ungersma

Uw project is onze zorg! Wilt u een aanbouw in Groningen of een van de omringende provincies laten uitvoeren, maar twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een scherpe offerte op maat.

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma