BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Schilder Groningen | Bouwbedrijf Ungersma helpt

Voor al uw schilderwerk kunt u bij ons terecht

Bent u op zoek naar een schilder in Groningen? Of het nu gaat om het schilderen van uw nieuwe stucwerk, de muren van uw slaapkamer, woonkamer, kozijnen of het buitenwerk, Ungersma is u graag van dienst. Een vakkundige schilder zorgt dat het houtwerk en alle andere materialen voorzien zijn van een gewenste verflaag of lak. Deze laag beschermt de ondergrond tegen invloeden van weer, corrosie en slijtage.

Schilder groningen

Waarom u persé voor ons moet kiezen

Met een groot aantal schilders in Groningen kan het lastig kan zijn om een betrouwbare professional te vinden. Wij verduidelijken graag waarom u persé voor ons moet kiezen:

Werkwijze van onze schilders

Afhankelijk van het soort ondergrond selecteert de schilder de juiste verf. Hout, kunststof, steen, metaal en hout vragen namelijk om andere soorten verf of lak. Vervolgens wordt de ondergrond volledig afgeschuurd en stof- en vetvrij gemaakt. Hierdoor is de ondergrond glad en klaar voor de verf of lak. U kunt onze schilders in Groningen en omgeving inschakelen voor al het schilderwerk in en rondom het huis, zoals het plafond, trappen, tuinhuizen en kozijnen.

Voordeel van Bouwbedrijf Ungersma

Het kan zo zijn dat onze schilders tijdens het schilderwerk erachter komen dat bijvoorbeeld een deel van het kozijn verrot is en in zo'n erge staat is dat er misschien een nieuw kozijn in moet. Omdat wij een Bouw en Klusbedrijf zijn, kan dit weer snel opgelost worden. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met u.

Schilders groningen

Particulier, zakelijk of overheid

Wij doen werkzaamheden voor particulieren, voor bedrijven en voor de overheid. Iedereen krijgt natuurlijk van ons eerst een duidelijke offerte en daarna doen we in overleg met u de werkzaamheden.

Advies van een van onze schilders

Onze schilders in Groningen hebben jaren ervaring betreft bijna al het schilderwerk. Laat u dus gerust adviseren door een van hen. Zo bent u er altijd zeker van dat al uw schilderwerk netjes en snel voor elkaar is. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vul het formulier in. Wij zullen snel contact met u opnemen voor een scherpe offerte op maat.

Offerte aanvragen

Heeft u verder nog vragen die u ons wilt stellen? Klik dan hier!

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma