BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Schilder Groningen | Bouwbedrijf Ungersma helpt

Voor al uw schilderwerk kunt u bij ons terecht

Bent u op zoek naar een schilder in Groningen? Of het nu gaat om het schilderen van uw nieuwe stucwerk, de muren van uw slaapkamer, woonkamer, kozijnen of het buitenwerk Ungersma is u graag van dienst. Een vakkundige schilder zorgt dat het houtwerk en alle andere materialen voorzien zijn van een gewenste verflaag of lak. Deze laag beschermt de ondergrond tegen invloeden van weer, corrosie en slijtage.

Schilder Groningen

Waarom kiest u voor een professionele schilder?

Werkwijze van onze schilders

Afhankelijk van het soort ondergrond selecteert de schilder de juiste verf. Hout, kunststof, steen, metaal en hout vragen namelijk om andere soorten verf of lak. Vervolgens wordt de ondergrond volledig afgeschuurd en stof- en vetvrij gemaakt. Hierdoor is de ondergrond glad en klaar voor de verf of lak. U kunt onze schilders inschakelen voor al het schilderwerk in en rondom huis zoals het plafond, trappen, tuinhuizen en kozijnen.

Voordeel van Bouwbedrijf Ungersma

Het kan zo zijn dat onze schilders tijdens het schilderwerk erachter komen dat bijvoorbeeld een deel van het kozijn verrot is en zo erg dat er misschien een nieuw kozijn in moet. Omdat wij een Bouw en Klusbedrijf zijn, kan dit weer snel opgelost worden. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met u.

Particulier, zakelijk of overheid

Wij doen werkzaamheden voor particulieren, voor bedrijven en voor de overheid. Iedereen krijgt natuurlijk van ons eerst een duidelijke offerte en daarna doen we in overleg met u de werkzaamheden.

Advies van een van onze schilders

Onze schilders hebben jaren ervaring betreft bijna al het schilderwerk. Laat u dus gerust adviseren door een van hen. Zo bent u er altijd zeker van dat alle schilderwerk netjes en snel voor elkaar is.

Wilt u het schilderwerk laten doen? Neem dan direct contact met ons op door het contactformulier rechts van de pagina in te vullen of u kunt bellen naar 050 54 92 842

050 54 92 842
06 50 51 33 93

 LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!
 

BETAALBAAR NIEUWBOUWPROJECT 
TE KOOP IN BEDUM
VANAF € 293.000,-

bedum

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

Sitemap

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma