BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Serre aanbouw | Snel geholpen door onze specialisten

Serre aanbouw geheel naar uw wensen

Wilt u meer verbinding tussen uw huis en tuin? Een woonkamer met veel lichtinval? Bouwbedrijf Ungersma kan een prachtige serre aanbouw voor u realiseren. Met deze aanbouw zorgt u niet alleen voor meer ruimte, maar ook komt er meer licht in uw leefruimte. U haalt een stukje tuin naar binnen met de vele ramen die in een serre zitten.

Serre aanbouw

Waarom u een serre boven een gewone aanbouw verkiest

Er is een aanzienlijk verschil tussen een serre aanbouw en gewone aanbouw. Het grootste verschil hierbij zijn de ramen. Bij een serre aanbouw zijn er namelijk veel meer ramen aanwezig. Is uw huis te klein, dan kunt u kiezen voor een aanbouw. Wilt u echter meer licht en/of karakter in uw huis, dan kiest u voor een aanbouw met serre.

Daarnaast krijgt u met een serre het gevoel dat u altijd buiten kunt zitten. Hiermee bent u altijd buiten en binnen, met mooi en slecht weer, het gehele jaar. Een serre zorgt ervoor dat uw huis er ruimer, lichter en gezelliger uitziet. Doordat er meer daglicht naar binnen komt, wordt u energieker en frisser. Daarnaast kunt u hiermee energie besparen.

Serre aanbouw door Bouwbedrijf Ungersma

U laat uw serre aanbouwen door bouwbedrijf Ungersma, omdat wij jarenlange ervaring bezitten. Onze specialisten kunnen u altijd helpen en wij zorgen dat de aanbouw geheel naar uw wens is. Wij hechten erg veel waarde aan onze service en kwaliteit. Wij zorgen er altijd voor dat u goed en snel geholpen wordt. Daarnaast werken wij alleen met kwaliteitsproducten, waardoor de levensduur extra lang is.

Dit wordt allemaal tegen een zeer scherpe prijs aangeleverd. Omdat wij aangesloten zijn bij bouwgroep NORDO, kunnen wij samen met andere ondernemers beter en goedkoper inkopen. Hierdoor kunt u als klant weer profiteren van goedkopere bouwmaterialen.

Voor een bouwbedrijf met goede service, kwaliteit en een scherpe prijs moet u bij Bouwbedrijf Ungersma zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het formulier rechtsboven in te vullen. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust door op de button hieronder te klikken!

CONTACT OPNEMEN

050 54 92 842
06 50 51 33 93

Ontvang DIRECT een serre aanbouw OFFERTE

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma