BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Aardbevingsschade melden bij een specialist

Vrijblijvende inspectie van uw schade door CVW vakman Ungersma

Heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen tijdens een van de recente aardbevingen? En bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf om die aardbevingsschade te inspecteren en te herstellen?

Bouwbedrijf Ungersma heeft de kennis, ervaring en het vakmanschap in huis om uw schade professioneel te beoordelen en te herstellen. Ook voor contra expertise kunt u ons gerust bellen. 

Ungersma Bouw- en klussenbedrijf Groningen

U heeft aardbevingsschade, wat nu? Melden kan bij ons!

Als u aardbevingsschade heeft is het zaak om deze schade zelf te melden en zo een schadevergoeding aan te vragen. Vervolgens wordt er verwacht dat u een aannemer zoekt. Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen is gecertificeerd als aannemer en is dus een geschikte partner voor uw aardbevingsschade. 

Als er een schadevergoeding wordt toegewezen, heeft u ook recht op een overlastvergoeding. Ook andere kosten, zoals voor schoonmaken of verhuizen, worden vergoed. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op en we nemen de stappen met elkaar door.

Wat u kunt verwachten van Bouwbedrijf Ungersma

U bent daardoor verzekerd van kennis van zaken. Ungersma zoekt uit of u een schadevergoeding kunt ontvangen en zal daarin professioneel adviseren. Dankzij onze ervaring met het inspecteren en herstellen van aardbevingsschade bent u verzekerd van een deskundige beoordeling van uw bevingsschade.

Bevingsschade herstellen GroningenCVW: Partner van Ungersma

Maak ik kans op aardbevingsschade subsidie?

Zodra wij bij u langskomen kunnen we een indicatie geven van de exacte kosten. Dit doen wij door onze contra-expert naar de aardbevingsschade te laten kijken. Daarna zal Ungersma duidelijk vertellen hoe het vervolgtraject verloopt. In de meeste gevallen heeft u recht op een gepaste vergoeding en levert de reparatie uzelf geen kosten op. Weten hoe u de subsidie aanvraagt? Lees meer over bevingsschade vergoeden. 

Laat Bouwbedrijf Ungersma uw aardbevingsschade herstellen

Voor een goede inspectie & reparatie van uw aardbevingsschade kunt u dus terecht bij Bouwbedrijf Ungersma. Een aanvraag doen? Dat kan met het invullen van het formulier, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen.

Offerte aanvragen

050 54 92 842
06 50 51 33 93

          Vraag vrijblijvende
         inspectie aan

 

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma