BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Bouwbedrijf Winsum

Bent u in Winsum en omstreken op zoek naar een bouwbedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen met Bouwbedrijf Ungersma. Wij zijn een bouwbedrijf uit Groningen en zijn al jaren actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw en onderhoud. Op die manier zijn wij breed inzetbaar voor verschillende bouw gerelateerde klussen. Bovendien zijn wij actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Hierdoor zijn wij inmiddels hét bouwbedrijf van Noord-Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen! 

Wij zijn hét adres voor vakmanschap

Tijdens het uitvoeren van verschillende bouwklussen is het belangrijker dan ooit tevoren dat u kiest voor een bouwbedrijf die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Op die manier bent u altijd gegarandeerd van een professionele uitvoering van uw verbouwing, renovatie of het laten plaatsen van een aanbouw. Wanneer u kiest voor Bouwbedrijf Ungersma dan kiest u voor service, kwaliteit en een goede prijs. Wij hechten veel waarde aan service en weten inmiddels uit ervaring dat dit één van de belangrijkste overweeg redenen zijn voor klanten. Niet voor niets trekken wij al jaren veel nieuwe klanten door positieve mond-tot-mondreclame. Bovendien heeft ons personeel veel ervaring en is erg kieskeurig, waardoor kwaliteit voorop staat. Details maken of breken immers de klus.

Bij Bouwbedrijf Ungersma is bijna alles mogelijk in Winsum

Bij Bouwbedrijf Ungersma in Groningen kunt u terecht voor vrijwel alle bouwwerkzaamheden. Wilt u uw huis in Winsum en omstreken laten verbouwen, renoveren of wilt u bijvoorbeeld een serre aanbouwen? Dan zit u bij ons zeker weten goed. Behalve de eerder benoemde werkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor:

Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Klik dan snel hier om onze afgeronde projecten te bekijken. Bouwbedrijf Ungersma heeft enorm veel ervaring en heeft in Winsum en omstreken vele projecten succesvol afgerond, zowel op het gebied van nieuwbouw-, verbouw -als renovatieprojecten.

Geniet van de vele voordelen van Bouwbedrijf Ungersma

Bij Bouwbedrijf Ungersma kiest u altijd voor een bouwbedrijf waar u als klant van kan profiteren. Wij zijn namelijk aangesloten bij de bouwgroep NORDO. Dit is een samenwerkingsverband tussen een aantal ondernemers met als doel samen sterker te staan, beter en goedkoper in te kunnen kopen. Hierdoor kunnen wij bouwmaterialen scherp inkopen wat ervoor zorgt dat u als klant profiteert van onze scherpe prijzen. Kortom, Bouwbedrijf Ungersma in Winsum kan u zeer goede kwaliteit en service te bieden voor een scherpe prijs.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door het formulier rechtsboven in te vullen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Wij zullen u vriendelijk te woord staan. Wanneer mogen wij bij u langskomen voor een bouwproject?

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma