BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Bouwbedrijf Roden; het Groningse bouwbedrijf Ungersma

Woont u in of vlakbij Roden en bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf? Dan bent u bij Bouwbedrijf Ungersma aan het juiste adres! Bouwbedrijf Ungersma is een full-service bouwbedrijf gevestigd in Groningen. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw en onderhoud. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe.

Bijna alles is mogelijk in Roden bij Bouwbedrijf Ungersma

Wilt u uw huis verbouwen, renoveren of wilt u bijvoorbeeld een serre aanbouwen door een gespecialiseerd bouwbedrijf in Roden en omstreken? Bij Bouwbedrijf Ungersma in Groningen kunt u terecht voor vrijwel alle bouwwerkzaamheden. Wij verrichten onder andere de volgende werkzaamheden voor u:

Bouwbedrijf Ungersma heeft enorm veel ervaring en heeft in Groningen en omstreken vele projecten succesvol afgerond, zowel op het gebied van nieuwbouw-, verbouw -als renovatieprojecten. Klik hier om onze mooie projecten te bekijken.

Het adres voor vakmanschap in Roden

Op zoek naar een bouwbedrijf in Roden? Wij onderscheiden ons op het gebied van service, kwaliteit en prijs. Wij hechten veel waarde aan goede service en weten uit ervaring dat klanten dit erg waarderen. Niet voor niets trekken wij veel klanten via mond-tot-mondreclame. Dit heeft ook te maken met de kwaliteit die wij leveren. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons personeel heeft veel ervaring en is vooral erg kieskeurig. Details maken of breken de klus. Wij zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden bent als wij een klus in Roden hebben afgerond bij u. Als u kiest voor kwaliteit en service, dan kiest u voor Bouwbedrijf Ungersma!

Zeer veel voordelen bij Bouwbedrijf Ungersma

Als u kiest voor Bouwbedrijf Ungersma, dan kiest u voor een bouwbedrijf waar u als klant van kan profiteren. Bouwbedrijf Ungersma is aangesloten bij de bouwgroep NORDO. NORDO is een samenwerkingsverband tussen een aantal ondernemers met als doel samen sterker te staan en beter en goedkoper in te kunnen kopen. Doordat wij bouwmaterialen scherp kunnen inkopen kunt u hier als klant weer van profiteren. Kortom, Bouwbedrijf Roden heeft u zeer goede kwaliteit en service te bieden voor een scherpe prijs.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door het formulier rechtsboven in te vullen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hier contact ons opnemen. Wij zullen u vriendelijk te woord staan.

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma