BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Bouwbedrijf Haren? Natuurlijk bij Bouwbedrijf Ungersma!

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Haren en omstreken? Dan bent u bij Bouwbedrijf Ungersma aan het juiste adres! Bouwbedrijf Ungersma is een bouwbedrijf dat gevestigd is in Groningen. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw en onderhoud. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Drenthe, Friesland en Groningen. Kortom, zoek niet langer als u opzoek bent naar een bouwbedrijf in Haren.

Het adres voor vakmanschap; Bouwbedrijf Haren

Op zoek naar een bouwbedrijf in Haren? Wat ons uniek maakt is onze service, kwaliteit en prijs. Wij hechten veel waarde aan goede service en weten uit ervaring dat klanten dit erg waarderen. Niet voor niets trekken wij veel klanten via mond-tot-mondreclame. Ons personeel heeft veel ervaring en is erg kieskeurig, kwaliteit staat bij ons voorop. Details maken of breken de klus. Wij zijn ervan overtuigd dat u meer dan tevreden bent als wij een klus in Haren hebben afgerond bij u. Als u kiest voor kwaliteit en service, dan kiest u voor Bouwbedrijf Ungersma!

Bij Bouwbedrijf Ungersma is bijna alles mogelijk in Haren

Bij Bouwbedrijf Ungersma in Groningen kunt u terecht voor vrijwel alle bouwwerkzaamheden. Wilt u uw huis in Haren en omstreken laten verbouwen, renoveren of wilt u bijvoorbeeld een serre aanbouwen? Wij verrichten ook de volgende werkzaamheden voor u:

Klik hier om onze projecten te bekijken. Bouwbedrijf Ungersma heeft enorm veel ervaring en heeft in Haren en omstreken vele projecten succesvol afgerond, zowel op het gebied van nieuwbouw-, verbouw -als renovatieprojecten.

Bouwbedrijf Ungersma in Haren; alleen maar voordelen

Bij Bouwbedrijf Ungersma kiest u voor een bouwbedrijf waar u als klant van kan profiteren. Bouwbedrijf Ungersma is namelijk aangesloten bij de bouwgroep NORDO. NORDO is een samenwerkingsverband tussen een aantal ondernemers met als doel samen sterker te staan en beter en goedkoper in te kunnen kopen. Wij kunnen bouwmaterialen scherp inkopen, hierdoor kunt u als klant profiteren van onze scherpe prijzen. Kortom, Bouwbedrijf Ungersma in Haren heeft u zeer goede kwaliteit en service te bieden voor een scherpe prijs.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door het formulier rechtsboven in te vullen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Wij zullen u vriendelijk te woord staan.

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma