BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Ungersma uit Groningen: specialist in uw nieuwbouwwoning 

Wilt u een prachtige nieuwbouwwoning laten bouwen en bent u op zoek naar een bouw en klusbedrijf in de buurt van Groningen? Dan zit u goed bij Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma uit Groningen. Wij zorgen ervoor dat er een prachtige nieuwbouwwoning voor u staat. Bij Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma uit Groningen bent u verzekerd van: 

Een nuchtere en eerlijke partner in uw nieuwbouwproject 

Bij uw nieuwbouwproject staat bij u bij ons centraal, het is immers een grote investering en tenslotte uw huis. Uw wensen zijn daarom van groot belang voor ons. Ook zorgen wij heldere communicatie naar u toe en overleggen wij altijd. Daarnaast heeft Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma oog voor de kleinste details en daardoor kunnen wij erg specifieke offertes uitbrengen voor uw nieuwbouwproject. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Wij helpen graag met uw nieuwe huis of nieuwbouwproject. 

Met welke projecten kan Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma u van dienst zijn? 

Bij Bouw- en klussenbedrijf Ungersma uit Groningen komen veel verschillende aanvragen binnen voor nieuwe projecten. Van het bouwen van een nieuwe villa tot het vervangen van een kraan. Door ons vakbekwame personeel zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent met het resultaat en de werkwijze van Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouwsector in Groningen, waarin wij altijd gestreefd hebben naar goede service, uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Naast onze nieuwbouwprojecten kunt u ook terecht voor verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. 

Nieuwbouwproject starten voor ieder budget 

We krijgen regelmatig vragen over hoeveel het kost om een nieuwbouwhuis te laten bouwen. De tarieven van ieder soort project loopt erg uiteen, maar je met onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen we met ieder budget die u wenst uit te geven aan uw wensen voldoen en een prachtig resultaat neerzetten. Nieuwsgierig naar onze projecten? Kijk dan hier.  

Offerte aanvragen bij Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma 

Bovenaan de pagina kunt u een offerte aanvragen bij Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma uit Groningen. Voor verdere vragen over uw project kunt u altijd contact opnemen met Bouw- en Klussenbedrijf Ungersma uit Groningen. 

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma