BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Keukenrenovatie Groningen

Is uw huidige keuken een doorn in het oog? En overweegt u daardoor al langere tijd om een nieuwe keuken te nemen? Laat dan zeker eens uw keuken renoveren of verbouwen door Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen. Wij hebben verschillende specialisten in dienst die ervoor zorgen dat uw keukenrenovatie tegen uitstekende kwaliteit met een goede service gebeurd. Dit doen wij tegen een aantrekkelijke prijs aangezien wij ervan overtuigd zijn dat een mooie en moderne keuken niet duur hoeft te zijn. Bekijk snel wat wij voor uw keuken kunnen betekenen en wie weet heeft uw woning binnenkort een nieuwe blikvanger!

Wat verstaat men onder keukenrenovatie?

Wanneer u overweegt om een nieuwe keuken te nemen, dan kunt u er ook voor kiezen om een keukenrenovatie te laten uitvoeren. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten van een nieuwe keuken maar geniet u tegelijkertijd van een compleet andere uitstraling. Hierdoor is een keukenrenovatie voor uw woning in Groningen een goede manier om een oude keuken op te knappen. Denk hierbij vooral aan het verbeteren van het uiterlijk en het gebruikersgemak door de keukenfrontjes en het aanrechtblad te vervangen. Onze specialisten denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u binnenkort geniet van uw droomkeuken.

Keukenrenovatie Groningen

Nuchtere dienstverlener voor uw keukenverbouwing

Kiest u ervoor om uw keukenverbouwing uit te laten voeren door bouwbedrijf Ungersma? Dan waarborgen wij de kwaliteit van de renovatiewerkzaamheden aan uw keuken en houden wij oog voor detail met het best mogelijke eindresultaat in ons achterhoofd. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de renovatie zo weinig mogelijk last heeft van de werkzaamheden, zeker wanneer u thuiswerkt.  

Daarnaast kennen wij bij Bouwbedrijf Ungersma de markt en onze klanten goed, waardoor wij uw wensen goed kunnen aanvoelen en realiseren. Bekijk snel een aantal van onze renovatieprojecten voor een impressie. Naast het realiseren van uw keukenrenovatie in Groningen kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere werkzaamheden zoals nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Maak kennis met ons werkgebied

Bij Bouwbedrijf Ungersma begrijpen wij als geen ander dat u het liefst zo snel mogelijk van een nieuwe keuken geniet. Volkomen te begrijpen aangezien de keuken in veel woningen centraal staat. Toch is het belangrijk om te weten dat wij een beperkt werkgebied hebben. Vanzelfsprekend is Groningen ons belangrijkste servicegebied, omdat wij ons bevinden in deze provincie. Behalve Groningen kunnen wij u ook van dienst zijn in de omringende provincies. Wilt u weten of uw woonplaats in ons werkgebied valt? Neem dan snel telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Keuken laten verbouwen | Het Team van Ungersma

Wij zijn dé specialist voor uw keukenrenovatie in Groningen!

Wilt u uw keuken compleet vernieuwen? Dan bent u bij bouwbedrijf Ungersma zeker weten op het juiste adres. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan wat betekent dat wij u voorzien van een professionele keukenverbouwing of -renovatie in Groningen en de omringende provincies. Vraag snel een offerte aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en ontdek hoeveel uw ideale keukenrenovatie gaat kosten. Wij zullen u hierna spoedig een voorstel doen en met u overleggen over hoe het project eruit komt te zien. Uw keukenrenovatie is namelijk onze zorg!

Voor vragen en extra informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord over een keukenrenovatie in Groningen.

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma