BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Aannemer Groningen | Bouw- en klusbedrijf Ungersma

Bent u op zoek naar een aannemer in Groningen? Bouwbedrijf Ungersma is uw partner in alle soorten bouwwerkzaamheden voor uw huis of pand. Door ruim 19 jaar aan ervaring bieden wij u deskundig advies en leveren wij kwalitatief werk. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij samen met u uw wensen en behoeften in kaart brengen. We komen eventueel bij u langs om de huidige situatie te bekijken om te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Aan de hand van de geplande werkzaamheden brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij samen met onze werkzaamheden inplannen.

Beste aannemer in Groningen

Doormiddel van transparante communicatie en een flexibele planning zorgen wij ervoor dat wij onze werkzaamheden uitvoeren op momenten waar het u het beste uitkomt. Door jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij u altijd het beste advies geven op het gebied van onderhoud. De klant staat altijd centraal bij. Daarom gaan we niet weg voordat u tevreden bent met het resultaat.

Bouwbedrijf Ungersma is dé aannemer van Groningen. Wij zijn aangesloten bij Bouwgroep NORDO waardoor grootschalige inkoop van bouwproducten mogelijk is. Om deze reden kunnen wij  u de scherpste prijzen aanbieden. Kies voor Bouwbedrijf Ungersma en ga voor:

Bent u benieuwd naar wat Bouwbedrijf Ungersma u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via contactformulier of bel naar 050 - 54 92 842

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf UngersmaBouwbedrijf Ungersma
Bouw en klussenbedrijf Ungersma