BEKIJK ONZE
PROJECTEN

Uw Bouwbedrijf in Groningen | Bouwbedrijf Ungersma

Het is dan eindelijk zover. U gaat uw huis verbouwen, maar twijfelt nog wie u daarvoor het best kunt inschakelen. De oplossing ligt voor de hand: Een bedrijf met een hele hoop ervaring en vakmensen in dienst; Bouwbedrijf Ungersma. Wij zijn uw bouwbedrijf in Groningen en omgeving en zorgen ervoor dat de verbouwing vlekkeloos verloopt en alles professioneel wordt afgehandeld. Uw huis staat er weer als nieuw bij! Verder doen wij meer dan huizen verbouwen. Ook voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en aanbouw kunt u bij ons terecht. Neem snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!   

Waarom Bouwbedrijf Ungersma?

Met zoveel bouwbedrijven in de provincie Groningen kan het lastig zijn een keuze te maken. Hieronder een drietal redenen waarom u voor Bouwbedrijf Ungersma moet kiezen:

•    Eersteklas service
•    Alleen de beste kwaliteit
•    Goedkoper dan onze concurrenten
•    Ervaren vakmensen

Van nieuwbouw tot renovatie

Of u nou een nieuw huis wil bouwen, u huidige huis wil bouw- of verbouwen of het de hoogste tijd vindt voor renovatie of onderhoud; Ungersma is uw bouwbedrijf in Groningen die het allemaal kan! Wij zetten echte vakmensen voor u aan het werk, die allen een hele hoop ervaring hebben en met u meedenken. Heeft u een speciale wens? Geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij geven uw huis een unieke touch.

Meer dan 17 jaar ervaring

Wij zijn een ervaren bouwbedrijf uit Groningen, dat niet alleen de hoogste kwaliteit biedt, maar ook nog eens voorafgaande precies voor haar klanten berekent wat het gaat kosten. Op die manier komt u niet voor verassingen te staan, wat wel zo handig is! Daarnaast voorzien onze medewerkers u van professioneel advies, zowel omtrent kosten als ontwerpen voor uw huis.  

Vraag snel een offerte aan

Wacht dus niet langer, neem snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bouwbedrijf Ungersma is werkzaam in Groningen en omgeving en is uw nummer een optie voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en aanbouw. Blijf lekker achterover zitten, terwijl ons team van vakbekwame professionals ervoor zorgt dat uw bouwwensen werkelijkheid worden!

050 54 92 842
06 50 51 33 93

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL!!!

Binnenkort ons nieuwste aanbod

STEL UW VRAAG

Facebook Ungersma
   Volg ons op Facebook!

Adres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

“Hét adres voor vakmanschap uit Groningen!”

BEKIJK
ONS TEAM

Nieuwbouw UngersmaNIEUWBOUW

Onderhoud UngersmaAANBOUW

Verbouw UngersmaVERBOUW

Renovatie UngersmaRENOVATIE

Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaBEVINGSSCHADE

Voegen UngersmaOVERIGE DIENSTEN

Contact Ungersma

050 54 92 842  |  06 50 51 33 93

Email

info@bouwbedrijfungersma.nl

Bouwbedrijf Ungersma
8.8 / 10 - 5 Beoordelingen

LAATSTE KANS NIEUWBOUWKAVEL  

Sitemap

Bouwbedrijf Ungersma
Bouwbedrijf Ungersmahome
Bouw en klussenbedrijf Ungersma